Morjens!

Moi ja tervetuloa lukemaan meikäläisen matkoista. Blogin nimi piti olla yksinkertaisesti ja vähän tylsästi Mikon Matkat mutta se oli jo ymmärrettävästi viety. Siksi menen nimellä Mikon Duo-matkat. Huomasin nimittäin, että käytännössä kaikki tekemäni matkat on tehty kaksikkona joten se vain kuulosti järkevältä. Tähän mennessä olen matkustellut aika monessa paikassa mutta en hirveästi useammassa kuin keskiverto suomalainen, olettaisin. Olen käynyt Virossa, Tanskassa, Ruotsissa, Saksassa, Kreikassa ja USA:ssa. Eli aika monta maata on vielä näkemättä mutta kuulun siihen kategoriaan, että aika monet maat voi nähdä tylsästi myös televisiosta ja se riittää hyvin. Tämä ei kyllä päde paikkoihin kuten esimerkiksi Las Vegas tai NewYork. Niistä paikoista ei televisio kykene kertomaan kaikkea mielenkiintoista mitenkään. Mainittakoon kuitenkin, että nyt lähdin maahan, joka toistaiseksi on ollut lievä pettymys itselleni. Varauduin huolella reissuun ja koska kuulin, että maassa on hyvä taso myös  naisten suhteen, luin vinkkejä siihen tuttuni suosittelemalta sivustolta täältä. Taso ei kyllä ole yllättänyt positiivisesti ainakaan tähän mennessä eli vinkeille ei juurikaan ole ollut käyttöä. Ehkä Suomessa sitten taas pääsen oppimaan tuotakin. Nähtävää on onneksi ollut kyllä. Alla muutamia kuvia reissultani tähän mennessä. Päivitän kuulumisia ja kuvasarjaa heti kun ehdin! Tässä siis tähänastiset:

Image007

NäkyImage011

Näkymiä London Eyesta.

Image025

Sherlock 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *